100% danskejet med dansk lager ✓ e-mærket webshop ✓ 1-3 hverdages levering ✓ 100 dages returret✓ Prismatch på alle varer!

Prismatch

Hvad indebærer vores prismatch?

Når du køber nyt badekar hos os, tilbyder vi prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Dette gælder kun danske butikker, da der er mange udenlandske butikker, som kører med dansklignende webshops.

Priserne på udenlandske webshops ikke sammenlignes, da man skal sende varen helt til f.eks Holland, hvis man fortryder købet eller skal have varen repareret. Dette er for egen regning og prisen er høj.

Tubfamily har dansk lager med værksted og reservedele til alle modeller. Hold derfor godt øje med, hvilket land webshoppen drives fra før du køber. Det kan være svært at se ved første øjekast, så kig f.eks under retur og kontakt.

For at få prismatch er det en forudsætning, at varerne som sammenlignes er samme model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om et link til webshoppen hvor du har fundet varen. 

Skriv til os på info@tubfamily.dk eller ring på tlf 40540429 imellem 10 -16

OM OS

Vi er en dansk og e-mærket webshop med lager i 2860 Søborg, København. Vi handler direkte og kun med de bedste fabrikker i verden. Vi ønsker, at den danske forbruger handler på en sikker webbutik, med fuld gennemsigtighed til den lavest mulige pris. Vi bestræber os på altid at have lager på alle modeller, så vi kan levere hurtigt. Vi tilbyder både levering til pakkeshop og hjemmelevering.

Som kunde hos os tilbyder vi dig alle reservedele til dit badekar og vi er lagerførende med alle reservedele. Vi kalder det TUBFAMILY CARE®, for det gælder kun for Tubfamily kunder. Vi leverer ikke reservedele til - eller reparerer på et badekar, som ikke er købt hos Tubfamily. Der er desværre mange kopier på markedet, som ikke kan sammenlignes med vores originale kvalitet, og dem kan vi naturligvis ikke stå inde for.

Tubfamily er desuden e-mærket, hvilket giver dig fuld sikkerhed/forsikring op til kr. 10.000 når du handler hos os. Dette er helt uden merpris for dig.

Læs hvad e-mærket er HER