Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dage fortrydelsesret, når du handler hos os, såfremt varen ikke har været i brug. Varen skal returneres i den originale emballage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Info@tubfamily.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du skal selv betale for at pakken returneres. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten, så sørg for sikker transport.

Tubfamily.dk har særlige fragtaftaler, så det kan være en god ide, at bestille en returlabel på info@tubfamily.dk. til kr. 149,-,. Såfremt man som kunde ønsker at bruge eget fragtfirma eller på anden vis ønsker at returnere, er man selvfølgelig velkommen til det.

Sådan returnerer du nemmest.

1. Bestil en returlabel på info@tubfamily.dk til kr. 149,- inkl. moms. Husk at anføre dit ordrenummer ved bestillingen.

2. Print og påsæt labelen på pakken og aflever den på nærmeste Postnord    pakkepost indlevering. Når pakken er indleveret, modtager du et trackingnummer.

3. Så snart vi har modtaget pakken, tilbagefører vi beløbet fratrukket de kr. 149,- for pakkelabel samt de 49/59 kr. for fragten til din adresse.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

OBS! Det er ikke muligt at returnere en vare som har været i kontakt med vand eller brugt på anden vis

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.