100 Dages retur - E-mærket webshop - 1-3 hverdages levering

Retur og Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 100 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, såfremt varen ikke har været i brug. Varen skal returneres i den originale emballage.

Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 100 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Info@tubfamily.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Tubfamily.dk har særlige fragtaftaler, så det er en god ide, at bestille en returlabel på info@tubfamily.dk. Fragten forventes at koste max. kr. 149,- såfremt man ønsker at bruge eget fragtfirma.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Sådan returnerer du nemmest.

1. Bestil en returlabel på info@tubfamily.dk til kr. 149,- inkl. moms. Husk at anføre dit ordrenummer ved bestillingen.

2. Print og påsæt labelen på pakken og aflever den på nærmeste Postnord    pakkepost indlevering. Når pakken er indleveret, modtager du et trackingnummer.

3. Så snart vi har modtaget pakken, tilbagefører vi beløbet fratrukket de kr. 149,- for pakkelabel.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

OBS! Det er ikke muligt at returnere en vare som har været i kontakt med vand eller brugt på anden vis

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Det er som nævnt ovenfor dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til vores adresse, Så husk altid at få en kvittering hos det fragtfirma du benytter., såfremt du ikke ønsker at benytte ovenstående link til returlabel fra Tubfamily.

Returnering kan ske på en af følgende måder: 

  1. Aflever selv pakken på vores returadresse. (Vigtigt! at du kontakter os inden du afleverer pakken, så vi kan sikre at der sidder nogen i receptionen og kan tage imod din pakke)
  2. Udfyld din egen fragtlabel hos Postnord eller dit foretrukne fragtfirma.

Gå til vores retur portal her og bestil returlabel

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 149 kr hvilket er max beløbet Tubfamily dækker såfremt du ønsker at benytte et andet fragtfirma..

Uafhentede pakker

Vi forbeholder os retten til at debitere vores kunder for omkostningerne, hvis bestilte pakker ikke afhentes i tide. Gebyret for dette er 149 kroner, da pakken sendes tilbage til os, hvis pakken ikke afhentes inden for 14 dage.

Derfor er det vigtigt, at du altid henter din pakke, også selvom du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere den tilbage til os. En bestilling som ikke afhentes, omfattes ikke af den almindelige fortrydelsesret.

Har du nogle spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på Info@tubfamily.dk.

Returadresse:
Tubfamily.dk
Poppelgårdvej 17, Baghus
2860 Søborg
Email: Info@tubfamily.dk
Pakker kan kun efter forudgående aftale, via info@tubfamily.dk, afleveres på ovenstående lager, imellem 09.00 og 15.00 på hverdage.


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage, med mindre at købsbeløbet har gjort at fragten har været gratis.

Det betyder, at skulle en vare have været i kontakt med vand eller være brugt på anden vis kan det medfører en værdiforringelse. Derudover anbefaler vi, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det ligeledes medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, fratrukket fragten. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hent standard fortrydelsesformular