Gratis levering over 895.- ✓ - 30 dages fuldreturret ✓
Mail: Info@Tubfamily.dk
  • Et varmt bad en times tid før sengetid kan hjælpe med at få dig til at falde i søvn og forbedre søvnkvaliteten - videnskab.dk🛁
  • Det bedste på en mørk og regnfuld dag, er at synke ned i et dejligt varmt karbad 🌧
  • Find dit nye badekar på Tubfamily.dk 🛁
  • Wash away those troubles - have a soak with bubbles. - LG 🛁
  • Dansk webshop 🇩🇰

Reklamation


- Hvis din pakke er beskadiget når du modtager den, kontakt os og du vil modtage en gratis returlabel.

- Sæt den nye returlabel på pakken og aflever pakken i nærmeste postnord butik, Husk en kvittering.

- Når vi har modtaget den beskadiget vare, afsender vi kvit og frit en ny vare til dig.

OBS en returlabel er kun gratis hvis du ønsker at modtage en ny vare, ønsker du derimod at få pengene retur, trækker vi 149 kr for din returlabel, da dette er en retur sag og ikke reklamation sag.

24 måneders Reklamationsret

Hos Tubfamily har du 2 års reklamationsret på samtlige produkter på fabrikations- og materialefejl (mangler). Hvis du skulle modtage en defekt vare, så bedes du kontakte os hurtigst muligt og give en detaljeret beskrivelse af fejlen. Efterfølgende vil det være muligt at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette forudsætter selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

 

Ved reklamationer, kontakt altid først vores kundeservice afdeling på Info@tubfamily.dk - Hvis din reklamation er berettiget, så sender vi en returetiket som dækker fragtomkostninger. Bemærk at det er vigtigt at pakken sendes retur med denne etiket! Bemærk også at det kan tage op til 14 dage efter du har givet besked om returen, før du har et nyt produkt eller har pengene retur.

 


Hvis du har nogle spørgsmål kan vi kontaktes på info@tubfamily.dk

Gå til toppen